vevoszolgalat@alphaplant.hu

Szerethető munkahely

2017 Szerethető Munkahely Díjas és 2018 CIB BANK szponzori különdíjas szerethető munkahely kategóriában az AlphaVet Kft. Az elbírálás alapjai azok a bemutatkozók voltak, amelyekben a cégek munkatársai arról meséltek, hogy milyen náluk a munkakörnyezet, milyenek a szakmai fejlődési lehetőségek, mennyire terheli a munka a magánéletüket, hogyan tudnak együttműködni a főnökeikkel, mik azok a mozzanatok, amelyek a közösséghez kötik őket, illetve miért maradnak a cégnél a piaci csábítások ellenére is.

Az AlphaVet megalakulása óta arra törekszik, hogy jobb és jobb helyzetbe tudja hozni a munkavállaló és a munkáltató kapcsolatát. A cég HR programja napjainkra beérett és számos olyan támogatást, közösségi programot nyújt dolgozóinak, mely döntő szerepet játszik a munkavállalói elégedettség növelésében

Az AlphaVet fennállásnak legjobb üzleti évét érte el 2017-ben. A vállalat évek óta tartó dinamikus árbevétel növekedését három pillér biztosítja:

1. A cég piaca stabil. Az agrár és a hobby állattartás szektor piacvezető mezőgazdasági és állategészségügyi szolgáltatója.

2. Óriási a termékválasztéka. Nemzetközi kapcsolatai és saját gyártóüzemei révén (állatgyógyszer,takarmány-kiegészítő, növényi tápanyag) az előbb említett szektor szereplőit el tudja látni termékeivel.

3. Elkötelezett munkavállalók dolgoznak a vállalat sikerességért, akik a teljesen azonosultak a vállalati célokkal. Az AlphaVet minden dolgozója teljes meggyőződéssel vallja, hogy az agráriumot támogató, az állatok jóllétét biztosító munka által tud csak a cég sikeres lenni. Ehhez erős szakmai háttérre, a munkavállalót támogató környezetre van szükség.