vevoszolgalat@alphaplant.hu

A humin force termékdíjat érdemelt

Az Alpha-Vet Kft. újabb termékdíjjal lett gazdagabb, mely megmutatja, hogy mindennapi munkáink során micsoda értékeket hozunk létre a növénytermesztés területén. A Huminforce, mint környezetkímélő talajkondicionáló készítmányünk elnyerte a 2021.évi A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat- Eredmények „Input anyagok, termesztéstechnológia” kategóriában a II. helyezést.

Az Alphaplant termékei az elmúlt években számos termékdíjjal voltak kitüntetve, melyek alátámasztják annak a szemléletnek a fontosságát melyet cégünk képvisel. Gazdaságunkban a növénytermesztés egy folyamatosan megújuló szegmens, mellyel folyamatosan lépést kell tartanunk. A gazdálkodás során törekednünk kell olyan anyagok felhasználására, melyekkel a lehetőségekhez mérten a legkisebb környezeti szennyezést, károsítást okozzuk. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink alapja – mint a Huminforce esetében is – természetes, környezetkímélő anyagok, melyek alkalmazásával nem romboljuk a környezetünket.
A Huminforce 2019-ben került bevezetésre, amely növényi anyagok természetes humifikációja során keletkezett szerves ásvány, világviszonylatban is magas huminsav tartalommal. Összetételének köszönhetően nagy szerepet játszik a talajállapot helyreállításában, ezzel is megalapozva a sikeres növénytermesztést. Legfőbb célunk, hogy a termelők számára olyan megoldásokat tudjunk nyújtani, melyek alkalmazásával környezetkímélő módon tudnak sikeres gazdálkodást folytatni.

 

 

Huminforce