vevoszolgalat@alphaplant.hu

Vízőr magyar innováció Afrikában

A helyettes államtitkár elmondta, hogy Magyarország számára kiemelkedően fontos az afrikai országok piaca. A dinamikusan bővülő afrikai gazdaságokban továbbra is nagy az érdeklődés a magyar szaktudás, a vetőmagok, valamint az élelmiszerbiztonsági megoldások iránt.

Az agrártárca helyettes államtitkára kitért arra, hogy hazánk számos olyan mezőgazdasági projektben működik együtt az afrikai országgal, amelyben a magyar fél komoly szakmai támogatást nyújt többek között a vetőmagok, növényvédelem, vízgazdálkodás és a talajvédelem területén.

 

A magyar delegáció részt vett a hazai fejlesztésű VízŐr talajkondicionáló készítmény teszteredményeinek nyilvános bemutatóján is. Belánszky-Demkó Zsolt kiemelte, hogy az agrártárca szakmailag támogat minden olyan fejlesztést, amely a mezőgazdasági termelékenység és fenntarthatóság javítását segíti. A magyar találmány kenyai bevezetése a két ország közötti mezőgazdasági és agrár-kutatási együttműködés jövőbeli szimbólumának is tekinthető- tette hozzá.

A VízŐr, amely hazánk egyik legjelentősebb mezőgazdasági innovációja, vízmegtartó hatásának köszönhetően a helyi körülmények között mintegy 30%-kal csökkentheti az öntözésre fordított víz mennyiségét.


Ajánlott termékünk:


VízŐr® ORGANIKUS ÉS RÉSZBEN NÖVÉNYI EREDETŰ-, RÉSZBEN ÉLELMISZERIPARBAN IS ALKALMAZOTT-, NEDVSZÍVÓ- ÉS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK, VÍZ VÉDETT KEVERÉKE.

A termék azáltal, hogy megőrzi a nedvességet a talajban csökkenti az öntözővíz felhasználást és az aszály okozta kiszáradást. A Water Retainer (VízŐr®) segít abban, hogy a talajban stabilabb nedvességszintet tartsunk fenn. Elősegítheti az adagolt tápanyagok hasznosulását, és a talaj mikrobiológiai életéhez egészségesebb feltételeket biztosít.

 

 

 

Részletes termékleírás – VízŐr   Megvásárolná a terméket?