Velence-Fruct Kft. – Kápolnásnyék:
„A Zöldpajzsot, mint növénykondicionáló készítményt technológiába illesztve kezdtük el használni. Mi is évek óta küzdünk a kajszi pusztulással, éppen ezért sok az ültetvényben a pótlás. A friss telepítések nagyon szépen megindultak. A régi fák közül pedig sokkal kevesebb fa pusztult ki, számszerűsíteni lehetett a különbséget az előző évekhez képest. A heterogén, legyengült ültetvény kondícióját jelentősen javította a Zöldpajzs® használata. A több éves szisztematikus felhasználás egyik eredménye a
jövedelmező termelés.”
Szász Gábor – termelő, Závod:
„7 ha-os kajszi ültetvényem van, amiben 10 fajta található. Az érési idők fajtánként nagyon eltérőek, ami megnehezíti a vegyszeres védekezést. Az érés 5 héten keresztül tart, ami azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelni, hogy melyik szernek milyen hosszú az élelmezés-egészségügyi várakozási ideje. A ZÖLDPAJZS® szedés előtt kijuttatva, segíti a fákat, hogy egészséges gyümölcsöt szedhessünk. Véleményem szerint, a biztonságos, szermaradék mentes gyümölcstermelés egyik leghatékonyabb módja a ZÖLDPAJZS®.”
Szénási Gyümölcs Kft. – Kisvejke:
„Kellő gyakorisággal használva megfelelő védelmet nyújt a kajszi leggyakoribb kórokozóival szemben a gombaölő szerek kiegészítésként. Kifejezetten immunerősítő szándékkal használom.”